top of page

RÓLUNK 

mokush bikepacking mongolia rohloff custom made bag
Mokush, és ami mögötte van

A Mokush márka elindítását a saját igényünk szülte. Szükségünk volt olyan, minőségi anyagokból készült, bikepacking orientált táskákra, kiegészítőkre, amelyek számunkra is elérhetők, és megfizethetők. Mivel mi magunk is aktívan használjuk a táskáinkat, tudjuk, hogy milyen szempontoknak kell megfelelniük. Legyenek erősek és strapabíróak, amennyire lehet vízállóak, praktikusak mind a kerékpáron való rögzítés, mind a használat szempontjából, és nem utolsó sorban a szemnek is kedvesek.

mokush bikepacking wedge custom made bag rohloff frame bag top tube bag stem bag kerékpáros táska hungarian divide
map.png

Mitől egyedi? 

 

A Mokush-nál lehetőséged van, készlet függvényében, anyagot, színt, kiegészítőket választani. Amennyiben egyedi váztáskát rendelsz, azt egy sablon segítségével 100%-ig a te kerékpárodra szabjuk. Eldöntheted, milyen extrák kerüljenek a táskádra (pl. belső pumpatartó, ivócső kivezetés, térelválasztó panelek, külső térképzseb, stb.). Ha szeretnéd, közösen felmérjük az igényeidet, részletesen átbeszéljük, hogy melyik táska, megoldás lenne számodra a legmegfelelőbb. A célunk, hogy olyan terméket kapj a kezedbe, ami nem csak esztétikailag, de funkcióját tekintve is maximálisan megfelel az elvárásaidnak.

Valami olyat keresel, ami nincs a webshopban? Írj nekünk és megpróbálunk segíteni! 

Made in Hungary 

Igyekszünk a Mokush ökolábnyomát a lehető legalacsonyabban tartani. Minden anyagot, kiegészítőt Európából szerzünk be, amit csak lehet, Magyarországról. Mókus vonattal és kerékpárral jár beszerezni, hogy ezzel is kímélje a környezetet. Megrendelőinknek lehetősége van személyes átvételre is a Dunakanyarban, sokan, stílszerűen kerékpárral érkeznek. Csomagküldésnél pedig előnyben részesítjük a Foxpost automatákat. Nemcsak olcsóbb így a megrendelőnek, de a környezetszennyezés is kevesebb. 

mokush bikepacking handlebar bag seatpack custom made kerékpáros táska
map.png
bottom of page