top of page
map.png

ESEMÉNYEK ÁSZF

Jelen oldalon a Szolgáltató által szervezett és vezetett eseményekhez kapcsolódó Általános Szerződési Feltételeket találod. Jelen ÁSZF nem vonatkozik a SHOP-ban való termékek megrendelésére és megvásárlására. 

Általános szerződési feltételek

A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: „ÁSZF”) Boros Balázs egyéni vállalkozó (a továbbiakban: „Szolgáltató”) által a www.mokush.hu honlapon keresztül nyújtott kerékpártúrákon (a továbbiakban: „Szolgáltatás”) való részvétel feltételeit szabályozza.

1. A Szolgáltató adatai:

Név: Boros Balázs E.V.

Székhely: Nagymaros 2626 Vadász utca 12501/10

Levelezési cím: Kismaros 2623 Szokolyai út 19.

Nyilvántartásba vevő hatóság: Belügyminisztérium

Nyilvántartási szám: 54070969

Adószám: 55397803-1-33

Képviselő: Boros Balázs

Telefonszám: +36202491585

E-mail: info@mokush.hu

Honlap: http://mokush.hu

Bankszámlaszám: 16200223-10117743

2. A Szolgáltatás leírása:

A Szolgáltató által szervezett és vezetett szabadidős kerékpáros események (a továbbiakban Túra) célja, hogy a szolgáltatást igénybe vevő személyt (a továbbiakban Túrázó) megismertesse a kerékpáros túrázás,  sportolás és természetjárás szépségeivel,  mely hosszú távon előnyösen hathat a Túrázó életminőségére. 

3. A szolgáltatás tárgya:
A Túrázó jelen szerződés keretében megbízza a Szolgáltatót kerékpáros túrák szervezésével, vezetésével, valamint a részvételhez szükséges tájékoztatással, a Túrához kapcsolódó tanácsadással. A Szolgáltató kizárólag a felsorolt szolgáltatásokért felel és számít fel szolgáltatási díjat.

A felek tudomásul veszik, hogy a Túrához kapcsolódó egyéb költségeket (utazás, étkezés, szállás, ellátás) a Túrázó maga köteles intézni és fizetni.

3. A szerződés létrejötte:
A szerződés a mokush.hu weboldalon, az Események aloldalon közétett bármely túra kosárba helyezésével, majd a 

map.png

Raktáron lévő sablonok

Mielőtt kartont és filctollat ragadsz, érdemes rákérdezned nálam, mert gyűlnek a raktárban az eddigi váztáskák sablonjai és van rá némi esély, hogy az általad keresett modell és méret is megvan már. Ha mégsem, akkor te lehetsz az a kiválasztott, aki egy újabb modell, újabb méretével gazdagíthatja a gyűjteményem. Hála!
Keress minket bátran a Kapcsolatoknál lévő elérhetőségeken!

mokush bikepacking custom full frame bag brother cycles big bro kerékpáros táska váztáska
map.png

Hogy készítsd el életed sablonját?

Mire lesz szükséged a sablon készítéshez:

  • Egy kis precizitás és türelem

  • Kartonpapír, ami nagyobb, mint a vázad háromszöge (feles táskánál értelemszerűen elég a megfelelő méret)

  • 1  ív csomagoló papír (háztartási csomagoló)

  • Sniccer és olló

  • Vonalzó

  • Filctoll vagy ceruza

 Könnyebb ha van segítséget a projekthez, de egyedül is kivitelezhető. A hajtással ellentétes oldalon nyomd neki a kartonpapírt a váznak, majd a háromszögben rajzold körbe! Figyelj rá, hogy a ceruza a vázzal egy vonalban fusson (inkább legyen egy picit nagyobb, mint kisebb)! Ha ez megvan, akkor vágd ki és nézd meg, hogy beleillik-e a sablon a vázba! Az a jó, ha mindenhol csak pár 1-2 mm marad el, épp befér a karton. Erre én rá fogok számolni fél centit minden oldalon a varrásnak, így a kész táska épp akkora lesz, mint a te sablonod. 

Jelölések a sablonon:

  • Jelöld be rajta kérlek a lánctányér tetejét, hogy tudjam, hol van az a pont, ami alá már ne érjen a táska! (Feles váztáskánál ez természetesen elhagyható!) Egy pici rész legalul így kimarad, de cserébe tuti, hogy nem fog beleérni a láncba a táska.

  • Jelölj mindent a sablonon, amit fontosnak tartasz, hogy tudjak róla a rögzítés miatt!  Pl. külső bowdenvezetők, első átdobó helye (ha van) a vázon, a meglévő táskák felfogatási pontjai, stb.

  • Ha a támvilla nem közvetlen a nyeregvázcső-felsőcső találkozásból indul, hanem lejjebb van “bekötve”, akkor azt is jelöld kérlek, hogy hol van a nyeregvázcsövön! Lsd.kép!

  • Amit még jelölni érdemes, hogy más táskákat is tudj használni a váztáskával egy időben, azok az alsócső alján lévő csavarok, és a top tube táska csavarok, a felső csövön a stucni mögött.  

 

sablon bringa.png
map.png

Feles és wedge váztáska sablon

A feles váztáskáknál általában az a cél, hogy a táska alatt használható legyen az 1-2 kulacstartó. Épp ezért úgy érdemes készíteni a sablont, hogy már megvan az a kulacstartó és kulacs, amit majd használni fogsz. A felfelé kivehetős kulacstartók is használhatók (több-kevesebb erőltetéssel), azonban érdemes lehet gondolkodni egy oldalra kivehetős modellen. Ezáltal a táska gyakorlatilag tényleg a kulacs tetejéig érhet, ezzel kihasználva minden cm-t. 
A wedge váztáskáknál a háromszög táska nem tölti ki a teljes háromszöget, a nyeregvázcsövön lévő kulacstartó használható marad. 
A feles és wedge sablont ugyanúgy kell elkészítened, mint a teljes háromszöget kitöltő táskáknál. 

mokush bikepacking váztáska custom made frame bag top tube bag feésőcső táska
mokush bikepacking wedge frame bag top tube bag kerékpáros táska váztáska felsőcső táska
map.png

Ha a sablon passzos, akkor érdemes a vékonyabb papírra átrajzolni, mert a karton szélét nehéz szépen vágni és girbe gurba tud lenni, viszont a vékony papíron van lehetőséged egyenesbe hozni az oldalakat, ráadásul ezt postázni is könnyebb. 
Kérlek írd rá a sablonra a neved, az elérhetőséged, és a kerékpár modellt, méretet, évjáratot (amennyiben tudod)!

 

Ha megvagy, irány a posta és jöhet a vékony sablon a következő címre:
Boros Balázs
2623 Kismaros, Szokolyai út 19. 

Sablonkészíttetés a Mokush Műhelyben

Ha nagyon nem vagy biztos a dolgodban, vagy nagyon speciális vázad van (pl. összteleszkópos) és szeretnéd, hogy én vegyem le a sablont a vázról, ez is megoldható. Erre a nyitvatartási időben van lehetőséged a műhelyben (fentebb látható kismarosi cím). A szolgáltatás díja 3000Ft/alkalom. Maximum 60 percet tudok veled foglalkozni és lehetőséged van az anyagokat is megnézni (megtapizni) élőben és kiválaszthatod a neked tetszőt. Valamint megnézheted a többi Mokush táska modellt is, és egy teával vagy kávéval is megkínállak. A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes egyeztetés szükséges!

bottom of page